De zoektocht naar Human Angels

Wanneer is eimand en engel en waarom?
In intieme kring introduceerde ik jaren geleden het undercover angel network. Een soort LinkedIn maar dan verbonden door onvoorwaardelijke vriendschappen.

Een van deze undercovers opperde het mystieke verhaal van de 36 Rechtvaardigen. Een ander voegde eraan toe om naar hen op zoek te gaan op alle continenten, want er is haast geboden, gezien de opeenvolgingen van rampen en financiële crises. Deze wereld heeft met spoed compassievolle inspiratie nodig. En ik heb besloten dat mijn reis begint in Rome, city of angels. En wel in de Sixtijnse kapel. Waar in de fresco, Adam en God naar elkaar reiken, daar begint voor mij de ‘tussenwereld’ van de engelen.
Geïnspireerd door Michelangelo ga ik op zoek, door de straten van Rome, via de bakker en buschauffeur ga ik op zoek naar human angels. Wie is volgens de Romeinen de verpersoonlijking van compassie in het alledaagse leven? Want deze human angels zijn om ons heen, en juist zij maken het verschil in deze wereld: we kunnen ze aanraken, voelen.
Gedurende de maanden erna wordt de zoektocht vervolgd over verschillende continenten. Tijdens deze speurtocht naar de 36 Rechtvaardigen van deze aarde
Houd ik samen met mijn ambassadeurs een blog bij. Wie zijn nou die Rechtvaardigen en hoe vinden we ze?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s